Over mij

Mijn naam is Nathalie Klinkien. Ik ben moeder van 2 kinderen. Een dochter van 15 en een zoon van 11. En al een eeuwigheid getrouwd met Ralph.

Maar ik ben natuurlijk veel meer. Ik ben een dochter, zusje, schoonzus, vriendin, buurvrouw, collega en waarschijnlijk ook iemand z’n vage kennis.

En toen kwam ik met Mind your Walk. Waarom? Het idee is ontstaan op m’n werk. Ik werk in het Antonius Ziekenhuis op de poli chirurgie. Iets wat ik al 10 jaar met veel plezier doe. En ook daar zijn collega’s die er wat bij doen. Een uit de hand gelopen hobby zeg maar. Zo raakten we dus aan de praat over wat ik allemaal leuk vind. Wat houdt mij nou bezig? Ik kan je vertellen, dat is best veel. Ik vind heel veel dingen leuk en ik probeer ook alles uit. Maar is er nou iets wat ik heel goed kan? Nee, is het antwoord daarop. Of toch wel? Ik denk dat ik goed mensen kan motiveren en ik wandel heel graag. TADA…. het begin van Mind your Walk!

Om dit verder uit te werken heb ik mijn vriendin Annemiek om hulp gevraagd. Zij houdt zich op dit moment met van alles en nog wat bezig en zij kan mij vast op weg helpen. Dat heeft zij ook gedaan en wat ben ik daar blij mee.

Zo is mijn Instagram pagina ontstaan. Foto’s maken tijdens het wandelen vind ik het leukste om te doen. Je komt zoveel moois tegen onderweg. Deze ben ik dus gaan delen. Maar hoe langer ik met Mind your Walk bezig ben, hoe meer ik er eigenlijk mee wil doen. Want word je nou alleen maar mindful door te wandelen? Ik denk het niet.

Mind your Walk

Ik ben een 40 plusser en sta zo anders in het leven als toen ik een 20er of een 30er was. Ik heb veel meer vrede met hoe ik eruit zie en hoe ik me voel vind ik zoveel belangrijker. Sterker nog, als ik me goed voel, dan zie je dat ook aan de buitenkant.

Ik ga dus op Mind your Walk niet alleen letterlijk wandelen, maar ik neem je ook mee in mijn wandeling door het leven om te kijken waar ik me ook beter door voel. En ik hoop dat je daar natuurlijk tips uit haalt en dat je ook lekkerder in je vel gaat zitten. Maar, ga vooral ook naar buiten en geniet van al het moois om ons heen!

Liefs, Nathalie

Positive mind, positive vibes, positive life

© Mind your Walk | Persoonlijke lifestyle blog van Nathalie Klinkien | Website door Buro Kriebels

Pin It on Pinterest