Vision board

Vision Board

Lig jij ook wel eens wakker van de vraag ‘Wat wil ik echt?’ Heb je wensen of dromen die je al langer bezighouden? Of heb je doelen om mee aan de slag te gaan? Maak een Vision Board!

Wat is een vision board?

Een vision board is een collage met jouw doelen, dromen, wensen of motivaties daar op. Door middel van plaatjes, teksten of quotes krijg je inzichtelijk wat jouw visie is. Denk hierbij aan wat je wilt in je leven, hoe je in het leven wilt staan, maar ook een andere baan of misschien wel reizen die je wilt maken. Het is jouw visie, dus er is geen goed of fout.

Hoe maak je een vision board?

Je stelt heldere doelen. Neem hier ook de tijd voor om daarover na te denken. Wat zou je nou echt willen? Als je door tijdschriften bladert kom je teksten, quotes of plaatjes tegen die jou aanspreken. Deze scheur of knip je uit en verzamel je.

De juiste sfeer doet ook wat. Een veilige, gezellige omgeving zorgt er sneller voor dat jij je helemaal open stelt en dus echt durft te kijken naar wat je nou echt zou willen.
Plak vervolgens alles wat je verzamelt hebt op een groot vel en maak er een mooie collage van.

Komen al mijn dromen nou vanzelf uit?

Helaas, werkte het maar zo! Maar als je jouw vision board op een plek hangt waar je regelmatig langs loopt of als je met regelmaat er bewust even naar kijkt, dan gaat je brein er langzaamaan mee aan de slag. Verdwijnen de beren op de weg en zorgt ervoor dat je echt met je wensen aan de slag gaat. En hopelijk komen dan al je dromen uit!

 

Vision board maken in Vianen e.o.

Alleen of met een groep vriendinnen? Stuur me dan een berichtje. Ik zorg voor de juiste sfeer, wat te drinken met lekkers en voor alle toebehoren zoals tijdschriften, een groot vel, lijm en papier. Kosten voor de workshop bedragen € 20,00 p.p. en duurt ongeveer 2,5 uur.

Je kan je ook inschrijven op de onderstaande geplande data. Er zijn aparte data voor ondernemers. Dit om gelijk met elkaar te kunnen netwerken.

September 2022:

Volgt binnenkort

Een vision board is een mooie eerste stap om met jouw doelen aan de slag te gaan.

Vision board Vianen

Inschrijven Workshop:

Kies hier je datum:

7 + 15 =

© Mind your Walk | Persoonlijke lifestyle blog van Nathalie Klinkien | Website door Buro Kriebels

Pin It on Pinterest